برخی افراد در مسیر کاهش وزن با گرفتن رژیمهای سخت غذایی تلاش دارند تا یک دفعه شوک بزرگی به بدن وارده کرده و به اصطلاح خیلی سریع چربی سوزی کنند؛ نتیجه این افراط گری در کاهش وزن سوختن عضلات و تحلیل قوای بدن است.
بهترین روش لاغری استفاده از تمام گروههای غذایی شامل نان، غلات، سبزیجات، میوهها، لبنیات، گوشت قرمز و سفید و تخممرغ است.
سریعترین راه لاغری شکم و پهلو
آب کردن شکم یکی از روشهای مورد استفاده برای کاهش وزن و بهبود سلامتی است. سریعترین راه لاغری شکم و پهلو به عنوان یک روش غیرمعمول برای کاهش وزن شناخته شده است و در صورت استفاده صحیح میتواند نتایج قابل توجهی داشته باشد. در این مقاله، به بررسی روشها و نکات مهم درباره آب کردن شکم پرداخته خواهد شد.
آب کردن شکم یعنی مصرف حجم زیادی از آب قبل از هر وعده غذایی. این کار باعث افزایش حجم معده میشود و در نتیجه فضای کمتری برای مصرف غذا باقی میگذارد. این موضوع باعث کاهش احساس گرسنگی و در نتیجه کمتر خوردن غذا میشود.
بیش تر بخوانید: محاسبه شاخص توده بدنی
رژیم شوک
رژیم شوک برنامه غذایی دو هفتهای است که با استفاده از کنترل میزان مواد غذایی و در نتیجه آن کالری، اصطلاحا بدن را دچار حالت شوک کرده و عملکرد سیستم متابولیک بدن را افزایش میدهد؛ در نتیجه بدن وارد فاز چربی سوزی شده و وزن پایین خواهد آمد. بیشترین میزان وزنی که با استفاده از رژیم غذایی شوک کم شده، بین ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم تنها در عرض ۱۴ روز است. البته رژیم شوک ۳ روزه و ۱ روزه هم داریم.میزان کالری که در رژیم شوک دریافت خواهید کرد، بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلو کالری در طول روز است؛ کالری کمتر از این بازه باعث اثرات جانبی خطرناک شده و در مقابل، دریافت کالری بیش از این مقدار باعث عدم کارآمدی این رژیم میشود. کاهش وزن با رژیم شوک حاصل یک سازوکار درست داخلی است و از طریق کاهش میزان کالری دریافتی در مقابل میزان انرژی مصرف شده حاصل میشود.مهمترین مزیت رژیم شوک که برای همه اهمیت ویژهای دارد، کاهش وزن قطعی آن هم در سریعترین حالت ممکن است. ضمن این که به گفته پزشکان تغذیه، بدن بعد از رژیم شوک تا مدتها در بالاترین میزان از متابولیسم خود قرار دارد و همین میتواند زمینهساز کاهش بیشتر وزن باشد.
رژیم متابولیک
رژیم متابولیک از علم تغذیه آلمان سرچشمه می گیرد و در سال ۲۰۰۱ توسط تیمی از دانشمندان به سرپرستی کارشناس محترم سلامت، دکتر ولف فونفک ایجاد شد. هدف اصلی رژیم متعادل متابولیک بازیابی و حفظ سطح گلوکز و انسولین خون فرد با استفاده از یک مداخله غذایی سالم است.
این رویکرد انقلابی برای بهبود سلامت کلی به رسمیت شناخته شده است، زیرا برنامه های غذایی سفارشی را ارائه می دهد که برای رفع نیازهای بیوشیمیایی منحصر به فرد هر فرد طراحی شده است. رژیم غذایی متعادل متابولیک که ترکیبی عالی از علم و تغذیه را در بر می گیرد، افراد را قادر می سازد تا بهزیستی خود را بهینه کنند و به اهداف سلامتی خود دست یابند.
رژیم متعادل متابولیک بر مصرف غذاهای کامل و فرآوری نشده و در عین حال اجتناب از قندهای فرآوری شده یا تصفیه شده تمرکز دارد. این طرح یک سبک زندگی متعادل را ترویج می کند که بر اساس بیوشیمی منحصر به فرد هر فرد شخصی سازی شده است. ساختار وعده غذایی حول چهار گروه اصلی غذایی می چرخد: کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها و سبزیجات. با ترکیب این غذاها در نسبت های خاص، وعده های غذایی متابولیک متعادل می توانند قند خون را تنظیم کرده و به کاهش وزن به روشی سالم کمک کنند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر